BLOG

Chatbots si Artificial Intelligence la TeComm 2018

Chatbots si Artificial Intelligence la TeComm 2018

Cea mai asteptata conferinta de eCommerce se intoarce la Cluj toamna aceasta. Aici vorbim, bineinteles, despre TeComm, eveniment dedicat exclusiv industriei si comunitatii eCommerce.

Cea de-a 12-a editie se desfasoara intre 9 si 10 noiembrie la BT Arena si se anunta a fi una plina cu noutati. Organizatorii au inclus in agenda subiecte actuale si arzatoare pentru proprietarii magazinelor online si profesionistilor in domeniile conexe.

Avand o noua structura, conferinta ce se desfasoara pe parcursul a doua zile va include o zona expozitionala complexa, workshop-uri, sesiuni de masterclass AI & Big Data, si RO Magento ce se adreseaza developerilor.

Evenimentul Ro Magento vine cu un format hands-on masterclass, care va cuprinde o parte teoretica si o parte de live code dedicata developerilor. Pe acelasi subiect, masterclass-ul AI & Big Data se adreseaza arhitectilor de software, managerilor tehnici, dezvoltatorilor de Inteligenta Artificiala si specialistilor in data science.

Ecommerce Tracks se adreseaza expertilor in marketing online. Pentru acestia, organizatorii au pregatit doua zile de workshop-uri cu scopul de a impartasi noutati in domeniul comertului virtual, de a oferi sfaturi si exemple concrete.

Zona expozitionala este o zona deschisa tuturor celor interesati de eCommerce, accesul fiind gratuit. Aici spatiul este pregatit pentru activari de brand, furnizori noi, networking, lansari de noi produse, interactiuni cu consumatorii si de ce nu, oportunitati B2B sau chiar B2C.

Un subiect nou abordat in cadrul conferintei este cel despre ChatBots. O noutate in domeniul eCommerce este comertul conversational. Uber, Tommy Hilfiger sau Hawkers il folosesc deja de cativa ani. La nivel national, Banca Transilvania, Vodafone si Carrefour sunt printre putinii jucatori care au implementat chatbots, dar doar pe zone de asistenta, employer branding sau cu scop comercial.

Piata de eCommerce din Romania are nevoie de educare si deschidere, de investitii si parteneriate strategice la nivel international. […] Aceasta se poate face cu ajutorul tehnologiei si a investitiei in unelte precum chatbots, asistenti digitali – in principiu, automatizari.” – Iulia Pascal, marketing manager TeComm

Vrei sa afli mai multe despre cum functioneaza sistemul de chatbots si cum il poti integra in propria afacere? Sau vrei sa afli noutatile si sfaturile profesionistilor pentru a-ti creste afacerea? Daca raspunsul este da, inseamna ca TeComm este locul potrivit.

Inscrierile se fac pe site-ul TeComm, iar pana la sfarsitul lunii septembrie poti beneficia de promotia early bird. Vezi cum a fost la editia din 2017 pentru un motiv in plus sa te inscrii.

Silvia Niculescu
Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne