EN

Cum am castigat EMEA Mobile Ads Certification Challenge

Cum am castigat EMEA Mobile Ads Certification Challenge de la Google

Ne plac provocarile, asa ca in luna Iunie ne-am gandit sa participam la o competitie organizata de Google. Ni s-a parut o idee buna sa ne inscriem – suntem partener certificat Google si, ca orice agentie de promovare online care se respecta, e musai sa tinem pasul cu ultimele noutati din domeniu.

Google a lansat provocarea de certificare in Publicitatea pe mobil in perioada 19-25 Iunie, cu scopul de a incuraja cat mai multi specialisti AdWords sa isi ia certificarea de Mobile Ads, pe zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Alegerea castigatorilor urma sa fie facuta in functie de cel mai mare punctaj mediu obtinut de angajatii fiecarei agentii.

De ce Mobile Advertising?

Motivul e simplu: pe majoritatea site-urilor, traficul de pe telefoane mobile este situat intre 40 si 70%, si acest procentaj este in crestere continua. Reclama AdWords pentru telefoane mobile este o oportunitate foarte buna pentru proprietarii de site-uri sau magazine online care isi fac reclama. Si evident, si pentru Google.

Coletul

Ieri am primit un colet suspect prin DHL (pe care nu scria de la cine e) si pe care ne gandeam cum sa il detonam in siguranta in parcare. Am decis totusi sa alegem un coleg care inca nu are familie si copii si l-am delegat sa il deschida – cu multa grija – restul stand la o distanta rezonabila. In colet era o cutie eleganta, neagra. Am deschis-o si pe asta si inauntru statea frumos premiul nostru 🙂

Ma rog, e castigat de colegii nostri care fac AdWords si care au tras tare pentru asta, dar ce-i al lor e si al nostru 🙂

Party next week

Avem un nou motiv de bucurie, mandrie, si deci de sarbatorire! Party-ul il facem saptamana viitoare, cand se intoarce lumea din concediu.

Isabela Latis

Marketing Manager la Netlogiq
Blogger & digital marketer. Imi place sa stiu tot ce misca-n social media, ca apoi sa va spun si voua ce-s aia influenceri, hashtag-uri, Stories si ce alte tactici de content marketing merita incercate in 2019. In a long-term relationship with music and coffee.
Isabela Latis

Scrie un comentariu

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne