EN

BLOG

TeCOMM: Eveniment dedicat profesionistilor din domeniul eCommerce

TeCOMM: Eveniment dedicat profesionistilor din domeniul eCommerce

Unul dintre cele mai mari evenimente de eCommerce din Romania va avea loc in perioada 24-25 octombrie la Cluj. TeCOMM, conferinta dedicata exclusiv proprietarilor de magazine online si cunoscatorilor de eCommerce, va avea ca tematica Haute Couture your eCommerce Business.

La fel ca si in editiile anterioare, discutiile se vor concentra in jurul tehnicilor de vanzare in mediul online. Pe parcursul celor 2 zile participantii vor putea lua parte la diferite workshop-uri, dezbateri sau discutii care au ca subiect adaptabilitatea experientelor de cumparare, metode de personalizare a platformei de eCommerce sau echilibrul intre asteptari si rezultat.

Conferinta vine cu 3 noutati care au ca scop livrarea unei informatii de calitate. Prima pe lista este Masterclass-ul de SEO. De aici participantii vor pleca cu cunostinte de baza de SEO.

Ovidiu Joita, fondator iAgency.ro, va vorbi despre fata ascunsa a Google-ului, ce inseamna indexare, care sunt algoritmii preferati de Google si de ce serviciile de SEO sunt considerate servicii de marketing online.

Cea de-a doua noutate este The Catwalk Stage. Aceasta se adreseaza in special celor din domeniul fashion care sunt interesati de noile tendinte in materie de fashion.

O ultima noutate este discutia dedicata antreprenorilor din mediul online, Antreprenor pe WWW. Aceasta scena se adreseaza proprietarilor de magazine online interesati de modalitati de extindere a afacerii, de motivare a angajatilor si de trecerea de la offline la online si invers.

Prima zi va incepe in jurul orei 13:00 si va cuprinde 5 scene adaptate in functie de interese. Fie ca te intereseaza modalitati de incepere a unei afaceri in online sau esti in cautarea de noi trenduri, exista un eveniment pentru fiecare.

In cea de-a doua zi, startul se da la ora 8:45. Printre speakerii zilei se numara directorul general Netcomm Suisse, Carlo Terreni, fondatorul Littledata, Edward Upton si directorul comercial DHL, Sorin Mihai Nistor.

Anul acesta lista speakerilor este compusa din lideri in domeniul eCommerce-ului, din tara si din afara. Participantii vor pleca cu cunostinte de calitate, avand ocazia sa invete de la cei mai buni in domeniu.

Daca te-ai hotarat, te poti inscrie pe pagina oficiala TeCOMM. Daca detii un magazin online infiintat dupa noiembrie 2016 sau vei lansa un nou magazin poti beneficia de o reducere considerabila.

Silvia Niculescu

Content Marketing Specialist la Netlogiq
De mic copil mi-a placut sa scriu si de atunci nu m-am oprit. De la povestile cu feti-frumosi am ajuns sa dezolt adevarate articole despre luptele din mediul online, despre marketing si tot ce mai apare nou in aceasta lume virtuala.
Silvia Niculescu

Scrie un comentariu

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne