Facebook lanseaza Canvas, o experienta noua pentru ad-uri pe mobile

Facebook anunta oficial lansarea ad-urilor Canvas, menite sa ofere o experienta fullscreen inedita celor care dau click pe anunturi. Canvas este valabil doar pentru anunturi pe mobile si functioneaza pe Android si iOS.

Totul arata cam asa:
12765831_693974300742934_571885871_n
sursa: facebook.com/business/news/introducing-canvas

Practic, este un ad obisnuit pe mobile, insa atunci cand dai click se deschide fullscreen un canvas, iar utilizatorul paraseste Facebook-ul si ajunge pe un landing page doar in cazul in care da click pe anumite elemente (butoane, imagini etc.). Un avantaj important al canvas-ului este ca se incarca rapid.

Canvas-ul se creeaza din Power Editor:

canvas 1

Aici te poti juca si alege ce componente doresti sa apara in canvas-ul tau, de la header la butoane si carusel de imagini. Dupa ce finalizezi, salvezi si poti folosi template-ul creat la mai multe ad-uri sau poti crea altele noi, pentru a testa.

canvas 2

Avand in vedere cresterea continua a traficului pe mobil, noi zicem ca merita sa incerci aceste ad-uri, pentru a oferi o experienta diferita audientei tale. Vezi mai multe exemple si afla mai multe aici: facebook.com/business/news/introducing-canvas.

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne