EN

BLOG

Invata e-commerce si marketing online la GPeC Trainings in Cluj

Invata e-commerce si marketing online la GPeC Trainings in Cluj

In perioada 18 – 20 octombrie la Cluj se va desfasura prima editie „GPeC Trainings”, o serie de cursuri intensive, avand ca subiecte centrale e-commerce-ul si marketingul online. Pe parcursul celor 3 zile, cursantii vor putea invata ce inseamna sa ai succes in e-commerce si cum sa isi dezvolte magazinele online.

Trainerii au fost alesi cu atentie, pentru a reprezenta cel mai bine aria lor de expertiza. Astfel ca, in cele 18 ore de curs, vor fi abordate subiecte precum situatia pietei de e-commerce sau strategii de marketing.

Programul celor 3 zile arata in felul urmator:

Ziua 1

Andrei Radu, Founder si CEO GPeC, va face o sinteza a pietei de e-commerce la zi pentru a sti exact unde ne situam, care sunt trendurile pietei si care sunt acele nise prea putin exploatate. El va vorbi si despre Usability / User Experience, pentru a sti cum putem adapta informatia pentru a creste rata de conversie.

Liviu Taloi, Senior Consultant in E-commerce, va tine un curs introductiv despre Google Analytics de la A la Z.

Ziua 2

Horia Neagu, Digital Marketing Consultant, ne va invata fundamentele SEO. El va vorbi despre factorii de ranking, va impartasi cateva dintre secretele de interior, cum ar fi SEO toolbox, de la servicii gratuite la cele platite.

Marian Hurducas, Manager & Founder Necktie Agency, va vorbi despre Social Media si Facebook Ads si te va invata cum sa te folosesti de aceste unelte la maximum.

Raluca Radu, Owner & Digital Happen Maker, te va face sa intelegi necesitatea gandirii strategice in marketingul online si cum poti sa identifici canalele potrivite de marketing in functie de obiective.

Ziua 3

Elena Dobre, General Manager Zarbi Marketing, te va invata cum sa construiesti o campanie eficienta prin Google AdWords si cum sa urmaresti rezultatele.

Bogdan Manolea, Director Executiv APTI, va aborda subiectul legislatiei in e-commerce, vorbind despre cele mai des intalnite probleme juridice.

Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier, va vorbi despre domeniul logisticii si curieratului in e-commerce.

Daca esti pasionat de online marketing, ai un magazin online sau planuiesti sa iti deschizi o afacere in mediul virtual, cursurile GPeC ti se adreseaza. Atmosfera la care sa te astepti este una prietenoasa, vei avea ocazia sa discuti cu trainerii si cu restul participantilor, si sa intri in comunitatea e-commerce din Cluj.

Te poti inscrie la GPeC Trainings completand acest formular pana in data de 16 Octombrie inclusiv. Grabeste-te, locurile sunt limitate!

Silvia Niculescu

Content Marketing Specialist la Netlogiq
De mic copil mi-a placut sa scriu si de atunci nu m-am oprit. De la povestile cu feti-frumosi am ajuns sa dezolt adevarate articole despre luptele din mediul online, despre marketing si tot ce mai apare nou in aceasta lume virtuala.
Silvia Niculescu

Scrie un comentariu

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne