EN

Începe competiția magazinele online bine făcute

Începe competiția magazinelor online bine făcute

Crezi că site-ul tău este pregătit să urce pe scena Galei Premiilor eCommerce sau pur și simplu vrei să vezi care sunt aspectele unde excelează și unde mai ai de adus îmbunătățiri? Este important să știi cum te situezi în piață și să știi care sunt bunele practici în industria ta.

Pentru că suntem parteneri tradiționali ai GPeC și pentru că NETLOGIQ susține magazinele bine făcute, am obținut un DISCOUNT considerabil pentru magazinele online din comunitatea noastră care doresc să se înscrie în Competiția GPeC de anul acesta.

Cum poți să obții reducerea?

Introdu codul de discount Netlogiq _GPeC_2081 în formularul de înscriere la Competiția GPeC (mai intâi trebuie să selectezi pachetul de înscriere dorit) și beneficiezi de:

  • 40 EUR Discount la Pachetul PREMIUM, adică vei plăti (pret vechi 499) 459 EUR+TVA
  • 40 EUR Discount la Pachetul PLATINUM, adică vei plăti (pret vechi 649) 609 EUR+TVA

Reducerile se aplică doar pachetelor PREMIUM și PLATINUM și sunt valabile până pe 27 Mai 2020, ora 23:59!

De ce să îți înscrii magazinul online în Competiția GPeC

  • 30 de experți în E-Commerce și Digital Marketing analizează website-ul tău prin peste 200 de criterii și îți spun ce trebuie să optimizezi;
  • Primești un benchmark complet asupra magazinului online din punct de vedere: User Experience, Funcționalitățile Website-ului, Search, SEO, Security, E-Mail Marketing, Social Media, Aspecte Juridice;
  • Ai parte de sesiuni de Mentorship în care primești consultanță avizată de la specialiști despre cum să optimizezi site-ul și business-ul ca să vinzi mai mult;
  • Primești gratuit pentru 12 luni Marca TRUSTED.ro și te asiguri că respecți legislația în vigoare;Ai șansa să fii unul din marii câștigători ai Galei Premiilor eCommerce din 2 Noiembrie 2020.
  • Evaluarea website-ului tău, precum și serviciile de consultanță primite în cadrul Competiției GPeC te-ar costa peste 5.000 de euro (prețul pieței, dacă nu te-ai înscrie la GPeC).

Recomandăm tuturor magazinelor online să se înscrie la Competiția GPeC pentru a primi o evaluare reală de la experți din domeniu. Nu rata ocazia și înscrie-te în Competiție până pe 27 Mai 2020 ca să beneficiezi de discount-ul oferit de noi!

Găsești mai multe detalii despre înscriere pe website-ul GPeC!

Horatiu Randasu

Content Team Lead la Netlogiq
Part-time storyteller & full-time adventurer. I'm the master of long and awkward stories & the keeper of old and useless facts. Currently in a love and hate relationship with digital marketing.
Horatiu Randasu

Scrie un comentariu

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne