EN

Netlogiq te invita la Competitia GPeC & GPeC SUMMIT cu discount-uri speciale

Netlogiq te invita la Competitia magazinelor online GPeC & GPeC SUMMIT cu discount-uri speciale

Luna aceasta venim cu vesti exceptionale pentru magazinele online si pentru toti cei implicati in E-Commerce si Marketing Online, precum si cu discount-uri speciale la evenimentele GPeC la care Netlogiq este partener.

Recomandam tuturor reprezentantilor de magazine online sa isi inscrie website-urile in Competitia GPeC, iar noi va oferim un discount de 50 EUR pentru pachetele de inscriere PREMIUM si PLATINUM, astfel:

  • Pachet PREMIUM (2 bilete la GPeC SUMMIT incluse): (pret vechi 449) 399 EUR + TVA
  • Pachet PLATINUM (3 bilete la GPeC SUMMIT incluse): (pret vechi 549) 499 EUR + TVA

Acest video va explica ce inseamna Competitia GPeC si care sunt etapele prin care trece fiecare magazin online inscris.

  • Website-ul magazinului vostru online va fi evaluat timp de 5 luni de catre un juriu format din peste 25 de specialisti – unii dintre cei mai buni experti din piața romaneasca de e-commerce.
  • Cele 200 de criterii de evaluare verifica in detaliu toata prezenta online a magazinului vostru: de la criterii de usability pana la SEO, securitate, prezenta pe mobile, social media, content marketing, aspecte juridice, email marketing etc.
  • Veti obtine o radiografie absoluta a site-ului vostru si veti sti pentru fiecare din cele 200+ criterii ce trebuie sa remediati, in asa fel incat sa cresteti rata de conversie si vanzarile.
  • Mai mult, dupa ce primiti raportul, aveti ocazia sa va intalniti face-2-face cu evaluatorii si sa dezbateti timp de 2 ore fiecare punct din raport, primind consultanta avizata despre cum sa va cresteti afacerea.

Cum puteti beneficia de DISCOUNT si care sunt pasii de inscriere in Competitia GPeC

  • Pentru a participa in Competitia GPeC, trebuie sa completati formularul de inscriere de pe website-ul organizatorilor pana cel tarziu pe 16 Mai 2019, ora 23:59.
  • Abonati-va la newsletterul Netlogiq si va vom trimite codul prin care veti putea beneficia de discount-ul de 50 EUR din taxa de participare – atentie, discount-ul este valabil doar pentru pachetele de inscriere PREMIUM si PLATINUM.
  • Alegeti ca metoda de plata – plata prin transfer bancar. Daca selectati plata cu cardul, nu veti putea beneficia de discount.

Asta e tot! Asteptati factura pe e-mail, o achitati si intrati in procesul de evaluare al Competitiei GPeC care se desfasoara in perioada iunie – octombrie 2019. Etapele de desfasurare sunt prezentate detaliat pe website-ul GPeC aici.

Inca un avantaj important: acces gratuit la GPeC Summit

Pe langa participarea in Competitie, beneficiati si de acces gratuit la evenimentele GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 si GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019 – cele mai importante evenimente de E-Commerce si Marketing Online din Romania.

8 speakeri internationali de exceptie urca pe scena GPeC pe 27 Mai, iar pe 28 Mai te asteapta 5 sesiuni de Masterclass si 1 Curs Intensiv de E-Commerce si Marketing Online cu Raluca si Andrei Radu – noi iti recomandam sa nu ratezi cel mai important eveniment de E-Commerce din CEE.

Ne vedem la GPeC!

Isabela Latis

Marketing Manager la Netlogiq
Blogger & digital marketer. Imi place sa stiu tot ce misca-n social media, ca apoi sa va spun si voua ce-s aia influenceri, hashtag-uri, Stories si ce alte tactici de content marketing merita incercate in 2019. In a long-term relationship with music and coffee.
Isabela Latis

Scrie un comentariu

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne