EN

Blog

Newsflash Weekly 14-20 noiembrie 2016

Newsflash Weekly 14-20 noiembrie 2016

In fiecare saptamana, iti prezentam cele mai noi stiri din digital marketing, social media, tech si nu numai. Pe lista de azi: Facebook, Mailchimp si Google Play Newsstand.

1. „Raftul virtual” de stiri de la Google primeste o noua infatisare si sugestii mai relevante pentru tine

Din 2013, Google Play Newsstand incearca sa fie in topul preferintelor utilizatorilor de internet care vor sa urmareasca articole, stiri si subiecte care-i intereseaza. Saptamana trecuta, Newsstand a primit o noua infatisare si 3 update-uri importante:

  • personalizarea sugestiilor de topicuri si stiri primite de catre user
  • continut de tip rich media
  • extensia platformei si pe web

Asadar, daca te-ai plictisit de Flipboard, poti testa noul Google Play Newsstand. 🙂

2. Facebook ia in considerare semnalizarea stirilor si postarilor false de pe platforma

Dupa alegerile prezidentiale din SUA, multi utilizatori de social media au semnalat faptul ca Facebook nu a facut eforturi suficient de mari pentru a diminua raspandirea de stiri si postari false, despre care se discuta ca au influentat decizia de vot in favoarea lui Donald Trump. Astfel, conform unei analize publicate de Buzzfeed, stirile false le-au depasit, la nivel de engagement pe Facebook, pe cele care relatau evenimente reale.

Pentru a raspunde nemultumirii utilizatorilor si a evita astfel de situatii pe viitor, Mark Zuckerberg a declarat ca ia in considerare adaugarea label-urilor la postarile care includ stiri false.

Pana atunci, e de datoria noastra sa ne ferim de site-uri conspirationiste si de reptilieni, hehe.

3. Mailchimp introduce fonturi noi, din suita Google Web Fonts

Mailchimp vine din nou in ajutorul marketerilor care vor sa se bucure de designul facil si modern pentru newslettere, introducand 10 fonturi populare din suita Google Web Fonts: Arvo, Lato, Lora, Merriweather, Merriweather Sans, Noticia Text, Open Sans, Playfair Display, Roboto si Source Sans Pro.

Tu ce noutati din zona digitala ai mai citit?

Ultimele postari ale lui Alexandra Damian (vezi toate)

Scrie un comentariu

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne