Salveaza din timpul tau pretios cu ajutorul Adwords Editor

In marketing online, timpul este intotdeauna cea mai limitata resursa. Pe masura ce trebuie sa manageriezi din ce in ce mai multe conturi AdWords care la randul lor cresc in complexitate, totul devine o fuga contra timp.
Google a venit in intampinarea acestei probleme cu un tool numit AdWords Editor.

AdWords Editor

Aparut in 2006 si revigorat printr-un update de proportii in 2011, AdWords Editor iti permite sa accesezi conturi de manager (My Client Center, dupa vechea denumire), are optiunea de a lucra cu mai multe conturi simultan sau chiar poti copia date dintr-un cont in altul.
Desi majoritatea functionalitatilor acestui tool le gasesti si la interfata de editare online, diferenta majora este ca editorul iti ofera posibilitatea de a lucra offline la conturile tale de adwords facand rapida accesarea informatiilor si editarea lor.

Ce iti ofera AdWords Editor:

 • Poti crea un draft offline pentru o campanie noua pe care apoi sa o discuti alaturi de clienti, colegi sau colaboratori cu scopul de a adauga elemente sau rafina aspecte ale acesteia.
  Modificarile facute la nivel de cont sau doar partial, cum ar fi o anumita campanie, le poti salva in format:
  .csv sau .zip (.zip contine si imagini din cadrul contul).
  .aea pentru backup
  .aes pentru a prezenta modificarile facute altor utilizatori cu access la Adwords Editor in scop de review, inainte de publicare.
 • Functia de a adauga un comentariu la toate nivelele si elementele unei campanii este foarte folositoare mai ales atunci cand faci modificari frecvent sau in situatia cand lucreaza mai mult de o persoana la acelasi cont.Optiunea de comentariu
 • Optiunea Pop-out window iti permite sa deschizi ferestre separate cu anunturi, campanii, cuvinte cheie etc. pentru a putea vizualiza si lucra simultan in diferite parti ale unui cont.Optiunea pop-outOptiunea pop-out 2
 • Cautarea avansata cu Search Builder iti permite sa concepi cautari complexe si chiar sa salvezi aceste cautari pentru a le folosi mai tarziu.
  Poti cauta, dar nu numai, elemente din cont ce contin erori, elemente ce au fost editate de curand sau care contin comentarii.
  De asemenea, optiunea de cautare este excelenta pentru a face un audit de cont folosind mai multe criterii sau pentru a aplica filtre pentru o cautare foarte specifica.Optiunea cautare avansataOptiunea cautare avansata 2
 • Optiunea de a folosi comenzi rapide din tastatura te va ajuta sa navighezi interfata si sa faci modificarile necesare rapid. Vei gasi o lista completa cu toate scurtaturile in editor.Optiunea comenzi rapide

In acest articol am subliniat doar cateva din beneficiile pe care ti le ofera AdWords Editor, acestea fiind mult mai multe la numar.
Dupa ce te vei familiariza cu acesta, vei economisi timp pretios indiferent daca esti marketer ce manageriaza multiple conturi AdWords sau iti promovezi afacerea personal.

Adrian Ilovan
Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne