BLOG

Ultimele zile de pret redus la GPeC Trainings

Ultimele zile de pret redus la GPeC Trainings

GPeC Trainings revine la Cluj in perioada 17-19 Octombrie cu o serie de cursuri intensive de E-Commerce si Marketing Online.

Cursurile sunt special create pentru a veni in ajutorul pasionatilor de digital marketing sau celor care planuiesc sa isi deschida o afacere in mediul virtual.

Editia cu numarul doi va aborda subiecte precum User Experience, optimizarea ratei de conversie, Google Analytics si multe altele. Toate subiectele au fost alese in functie de cele mai importante elemente de care trebuie sa tina cont magazinele online pentru a creste vanzarile.

Timp de 3 zile, cursantii au pregatite 6 ore de curs zilnic, acumuland un total de 18 ore pline de informatii folositoare si exemple concrete.

Toti trainerii sunt specialisti in domeniu, avand multi ani de experienta in marketing si ecommerce.

Cei 6 traineri selectati pentru cea de-a doua editie GPeC Trainings sunt:

  • Valentin Radu (Founder Omniconvert)
  • Raluca Radu (Founder MTH Digital, Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizer GPeC)
  • Andrei Radu (CEO & Founder GPeC, Co-Founder TRUSTED.ro)
  • Liviu Taloi (Co-Founder ECOMpedia & Community Manager GPeC)
  • Bogdan Manolea (Co-Founder TRUSTED.ro & Advisor GPeC)
  • Horia Neagu (Founder Napoleon Digital)

Daca vrei sa ii cunosti mai bine pe cei sase, poti gasi informatii in sectiunea dedicata de pe site-ul GPeC. Tot pe site-ul celor de la GPeC poti gasi detalii despre agenda cursurilor pe zile si ore.

Pana pe 1 octombrie ora 23:59 poti beneficia de o reducere de 300 de lei din valoarea totala a taxei de inscriere. Asta inseamna ca in loc de 1499 lei/persoana, vei plati 1199 lei + TVA/persoana. Daca vrei sa beneficiezi de oferta Early Bird, va trebui sa te inscrii completand acest formular.

Nu uita ca locurile sunt limitate la maxim 25 de cursanti si pot fi epuizate inainte de incheierea perioadei de inscrieri.

Silvia Niculescu
Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne