EN

Creare magazine online

Magazine online performante,
pentru afaceri mici si mari

Magazine online create pentru vanzari, din prima zi

Investitia in crearea magazinelor online este una care trebuie sa iti aduca venituri. Stim acest lucru si iti livram site-ul gata pregatit, cu tot ce are nevoie ca sa vanda din momentul lansarii.

 • Optimizat pentru mobile astfel incat vizitatorii sa il poata utiliza cu usurinta pe telefoane mobile, tablete si calculatoare, iar Google sa il favorizeze la cautari.
 • Pregatit pentru SEO. Site-ul tau va fi configurat in asa fel incat motoarele de cautare sa il poate indexa corect si cu usurinta.
 • Optimizat pentru conversie. Implementam bune practici de optimizarea conversiei la crearea de magazine online, astfel incat vizitatorii sa gaseasca usor produsele de care au nevoie – si sa le comande fara piedici.
 • Produse simple sau cu variante, si le poti specifica produse similare sau accesorii. Poti defini liber ce caracteristici tehnice doresti sa aiba produsele si le poti organiza cum vrei pe categorii si subcategorii.
 • Sistem de filtrare puternic si flexibil. Iti poti stabili tu care dintre caracteristicile produselor sa fie folosite pentru filtrare – si poti modifica asta oricand.
 • Calcul automat al costurilor de transport – in functie de greutate si/sau destinatie, optional cu prag de transport gratuit si pe care il poti modifica cand doresti. Sunt posibile integrari cu firma ta de curierat, astfel incat sa fie folosite tarifele convenite cu ei, si sa se genereze automat si AWB.
 • Metode de plata diverse – ramburs, prin banca, cu card bancar, la termen, prin Paypal sau orice alte metode larg utilizate.
 • Posibilitati de integrare cu marketplace-uri si comparatoare de pret: Emag.ro, Compari.ro, Shopmania.ro Price.ro
Esti pregatit pentru o discutie?
Contacteaza-ne

Stii care e platforma de comert electronic potrivita pentru businessul tau?

Recomandam platforma de magazin online cea mai adecvata produselor, cerintelor si bugetului tau

 • Cea mai puternica platforma de comert electronic – cu peste 500 de functii
 • Extensibilitate foarte buna – mii de module de extensie
 • Foarte raspandita – este folosita in peste 250.000 de magazine online la nivel mondial
 • Configurabilitate foarte buna
 • Potrivita pentru magazine cu multe produse (zeci sau sute de mii) sau cerinte complexe de functionalitate
 • Excelenta si ca platforma B2B
 • Foarte raspandita – sute de mii de magazine online la nivel mondial
 • Potrivita pentru magazine online cu pana la 2000 produse
 • Functionalitati bune, extensibile prin module
 • Cerinte de gazduire mai mici decat pentru Magento
 • Usor de invatat si de utilizat
 • Costuri de realizare si intretinere mai mici
Vrei sa afli care platforma de magazin online iti este potrivita?
Contacteaza-ne pentru o discutie

Iti asiguram sprijin complet, pas cu pas

Ca sa iti fie simplu, pe tot parcursul proiectului.

 • Design complet – vei sti cum arata site-ul tau inainte de a incepe lucrul la el
 • Implementam site-ul – si ne asiguram ca merge si arata bine inainte sa il lansam
 • Importam produsele – ca sa nu fie nevoie sa le introduci manual (desi poti face asta cand vrei)
 • Training si raspunsuri la intrebari – ca sa iti poti utiliza la maxim noul magazin online
 • Instalare si lansare – iti pornim noul magazin, tu trebuie doar sa il folosesti
 • Garantie si mentenanta – site-ul tau va functiona fara intreruperi
 • Imbunatatiri si functionalitati noi – site-ul tau va fi mai eficient daca este evaluat continuu
Suntem alaturi de tine de la inceput, pe parcurs si dupa
Fa primul pas - contacteaza-ne pentru o discutie

Ai la dispozitie o echipa experimentata in proiecte de magazine online

Realizarea magazinelor online necesita o echipa multidisciplinara si familiarizata cu platforma si particularitatile ei

 • 18 ani experienta in web development si ecommerce pe diverse platforme, atat B2B cat si B2C
 • Echipa de 24 de specialisti: programatori, manageri de proiect si testeri, designeri si specialisti in promovare pentru magazine online
 • Experienta cu proiecte complexe – dar si cu unele mai simple. Indiferent de dificultate, pe toate le terminam si le lansam cu succes.
 • Atentie la detalii – alocam in jur de 20% din timp activitatilor de testare temeinica si asigurare a calitatii. Ne asiguram ca magazinul online corespunde intocmai specificatiilor si designului.
Ce spun clientii nostri
"Vreau sa va multumesc frumos ptr realizarea proiectului. Suntem profund recunoscatori din toate punctele de vedere. Increderea, seriozitatea si profesionalismul sunt si atuurile d-voastra si ale colegilor d-voastra. Va multumim frumos inca odata ptr sprijin."
Edith Fejér
Tractare.ro
“Nici nu mai stiu de cati ani colaboram, de multi ani oricum. O echipa creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza, care ofera servicii complete, si mai ales foarte “responsive” la orice propunere, intrebare, problema. Site-ul nostru este cel mai bun site din domeniul in care activam si ne face mandri, dar mai mult decat atat, ne aduce rezultate, se vede in vanzari.”
Anamaria Vaduva
Director general la Cellulem Block
“Just to say thanks for our lovely new site, we love it! You guys have been very responsive and great throughout which is a big help.”
Alicia Lai
BOURGEOIS BOHEME London
“I can’t thank you enough, thank you for all your help, you are a very loyal development agency, and a good one.”
Bruce Slater
BunkersHill.co.uk
“Din lunga lista de oameni cu care am colaborat in materie de imagine si web, voi sunteti printre putinii pe care ii putem recomanda si altora.”
Loredana Odobescu
Director Executiv la Loredo Focsani
“Kingdom Coffee engaged Netlogiq in 2013 to help with redesigning our website. The team at Netlogiq talked us through our options and we settled on the Magento platform for our site, enabling us to provide our first ever online shopping experience. We have been delighted with Netlogiq who were supportive, innovative and efficient. Adrian and the team provided a first class website that has generated business far in excess of what we could have hoped for. We would not hesitate to recommend Netlogiq.”
Darren Rayner
Director General la Kingdom Coffee Ltd
“I was very happy to work with Netlogiq when we needed excellent support for our web sites. Unfailing cheerful, fast helpful responses and innovative solutions make Netlogiq a company I would be happy to recommend.”
Frances Moss
Hot Tub Barn Ltd
“We worked with Netlogiq on a very complex Wordpress project which turns out to be an exceptional website for our company. The agency helped us with great development ideas and out-of-the-box solutions for our unexpected challenges. We appreciated their professionalism, commitment and dedication!”
Alexandru Radavoi
Marketing Operations Manager la Evalueserve
“Salut Alex, … vreau sa-ti spun si tie ca exportul arata super si ca nu am mai primit asa un rezultat profi din partea niciunei firme cu care am lucrat :)…”
Andreea Cojocari
Epinvest, Cluj-Napoca
“Servus Adina, Gasesti mai jos parerea mea – evident ca sincera. Sunteti unii dintre cele mai profesionisti parteneri cu care am avut prilejul sa colaborez in decursul anilor, asa ca nu e nevoie de nici un fel de exagerare. Pornind de la ideea (dovedita) ca majoritatea celor care folosesc motoare de cautare se rezuma sa consulte prima pagina afisata, acum un an si un pic ne-am propus ca site-ul nostru sa apara pe prima pagina de rezultate Google in cazul cat mai multor expresii cheie. Rezultatul? Cu ajutorul echipei de la Netlogiq care se ocupa de SEO, “ne vedem” pe primele pozitii pentru toate expresiile importante. Ceea ce e o “super treaba”, zicem noi.”
Manuela Iliesiu
Uniconf SA
Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne