EN

eBooks

Îți dorești să afli mai multe despre cum poți să îți promovezi brandul în online, ce canale, tehnici și instrumente să folosești, dar și cum să îți optimizezi business-ul astfel încât să ai rezultatele cele mai bune? Te invităm să explorezi materialele pregătite de echipa noastră de specialiști în eCommerce și marketing online, în care vei putea învăța și testa metodele care ți se potrivesc cel mai bine afacerii tale. Toate eBook-urile noastre pot fi descărcate gratuit.

eBook
eBook Instagram
Acesta cuprinde 14 capitole cu informații utile, în care te vom purta prin prezentarea a diverse funcționalități, instrumente și oportunități de promovare a unui business pe Instagram și vine în ajutorul marketerilor, antreprenorilor și creatorilor de conținut, care doresc să ofere utilizatorilor o experiență de brand cât mai plăcută.
eBook
SEO pentru Magazine Online
Vrei ca magazinul tău online să fie mai vizibil pe motoarele de căutare? Ți-am pregătit un eBook gratuit care te va ajuta să ai o perspectivă mai clară asupra modului în care funcționează SEO și îți va arăta de ce este esențială optimizarea unui magazin online pentru a te poziționa în fața concurenței, precum și ce instrumente sunt necesare pentru eficientizarea acestor activități.
eBook
Ghidul Marketingului Online (ediția 2020)
Un ghid cuprinzător despre principalele canale și tehnici de marketing online. Este scris într-un limbaj accesibil și îți oferă, în 23 de capitole și 180 pagini, tot ce trebuie să știi pentru început despre SEO, canale de social media, publicitate plătită, blogging, materiale de content marketing, email marketing, dar te învață și cum să monitorizezi rezultatele obținute pentru a-ți îmbunătăți performanțele.
eBook
17 optimizări esențiale din Finalizare Comandă
Poți avea vânzări mai mari, cu același număr de vizitatori. Îmbunătățirea ratei de conversie înseamnă să obții comenzi mai multe de la același număr de vizitatori. Optimizând rata de conversie, vei obține mai multe comenzi cu același buget de promovare și un cost per comandă mai mic. Acest ghid îți arată cum.
Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne