EN

Email marketing

Metoda de promovare online cu cea mai buna rata de conversie (daca e facuta corect)

De ce email marketingul are eficienta mai mare decat alte metode?

Iata cateva dintre motive, dar nu uita ca trebuie sa il combini si cu alte tehnici

 • Costuri mici. Nu trebuie sa platesti pentru fiecare click (cum faci la AdWords) si nici pentru fiecare afisare (cum faci la advertising). Emailul este canalul tau, proprietatea ta, si poti comunica cu audienta ta cand vrei si cat vrei.
 • Rata de conversie mare. Intrucat trimiti unei audiente care te cunoaste si careia ii esti familiar, este mai usor sa ii convingi sa cumpere decat unor vizitatori care te-au gasit pe Google sau au dat click pe una din reclamele tale.
 • Masurabilitate buna. Poti vedea dupa fiecare trimitere cate persoane ti-au primit si deschis emailul, si cati dintre ei au dat click pe linkuri din email.
 • Adresare personalizata. Poti personaliza emailurile cu numele destinatarilor si cu continut care e specific zonei lor geografice – sau chiar folosind alte criterii de personalizare.
 • Segmentare. Destinatarii mesajelor tale sunt interesati de lucruri diferite. Te poti adresa diverselor categorii cu mesaje, produse, servicii si oferte specifice fiecarui grup, la care sunt sensibili sau care sunt potrivite cu etapa in care ei se afla in procesul de cumparare.
Vrei sa iti crestem veniturile cu Email Marketing?
Contacteaza-ne pentru o discutie

O metoda puternica de promovare – rapida, accesibila, masurabila

Avand in vedere ca 91% dintre consumatori isi verifica emailul zilnic, iar 73% dintre consumatori prefera sa aiba contact cu branduri prin email, iti recomandam sa-l incerci si tu. Facut cum trebuie, email marketingul poate fi unul dintre cele mai profitabile canale, cu cea mai mare rata de conversie. Email marketingul care iti va aduce rezultate inseamna sa comunici cu persoanele pe care le-ai convins sa se aboneze la newsletter si NU trimiterea de emailuri nesolicitate catre persoane cu care nu ai mai avut de-a face.

Iti oferim tot ce ai nevoie pentru o campanie de email marketing de succes

Te ajutam sa construiesti o baza de prospecti si comunicam cu ei pana cand sunt pregatiti sa te contacteze si sa apeleze la serviciile sau produsele tale.

 • Proiectare newsletter. Determinam ce trebuie sa contina emailurile tale, cu ce frecventa si cui trebuie trimise si iti facem model pe care se vor baza editiile viitoare.
 • Emailuri testate pentru compatibilitate cu programele de email. Audienta ta foloseste o diversitate de programe de email (Outlook, Gmail, Yahoo, Thunderbird, Windows Mail), fiecare cu particularitatile sale de afisare a emailurilor. Ne asiguram ca emailul tau arata la fel in toate aceste progame.
 • Emailuri optimizate pentru telefoane mobile. In acest moment, conform statisticilor, majoritatea mailurilor sunt citite pe telefoane mobile. Asa cum site-ul tau este optimizat pentru telefoane mobile, la fel trebuie sa fie si emailurile tale, daca vrei sa fie citite.
 • Construirea bazei de date. Ca sa ai cui trimite, trebuie sa ai o baza de date. Aceasta se construieste in timp prin diverse metode, si nu se cumpara, decat daca vrei sa fii catalogat drept spammer. Stim cum se construieste aceasta baza si putem sa o facem pentru tine.
 • Segmentare adrese de email. Cu siguranta clientii tai sunt diferiti si reactioneaza la mesaje diferite. Din acest motiv, este important ca la un moment dat sa fie impartiti in liste diferite si sa comunici diferit cu ei, pentru eficienta maxima.
 • Transparenta. Realizam rapoarte cu rezultatele obtinute, consultand mai multe surse simultan. Iti raspundem la intrebari sau nelamuriri legate de campaniile si rezultatele tale.

Fa-ti email marketing cu o firma cu 14 ani de experienta, partener oficial Google

 • Netlogiq este Partener Certificat Google din 2012
 • Marketerii Netlogiq sunt pregatiti si certificati de catre Google si au multiple certificari in Inbound Marketing si Email Marketing
 • Iti putem oferi o gama larga de servicii complementare – avem propria echipa de programatori si designeri
 • Relatii de lunga durata cu clientii nostri
 • Ne ajutam clientii sa obtina venituri mai mari, astfel incat sa continue sa lucreze cu noi pe termen lung
Vrei rezultate durabile? Combinam cele mai eficiente metode de promovare online, atat pentru a te ajuta acum la cashflow, cat si pentru a-ti creste business-ul pe termen lung. Contacteaza-ne

Te putem ajuta sa ai ai clienti care cumpara in mod repetat de la tine, astfel incat sa ai venituri mai mari.

Combinam tehnicile de Email Marketing cu cele de construire de baza de abonati si segmentare, astfel incat sa obtii venituri mai mari de la clientii actuali si potentiali, cu costuri mult mai mici decat cu metodele clasice de promovare online.

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne