EN

Remarketing

Pastrezi legatura cu cei care ti-au vizitat site-ul si care pot deveni clientii tai la urmatoarea vizita.

Creste-ti afacerea, transformandu-ti vizitatorii in clienti

Cei care au fost deja pe site-ul tau sunt de 4 ori mai predispusi sa cumpere de la tine decat cei care te viziteaza pentru prima data.

  • Mai multe comenzi (daca ai magazin online). Un calcul simplu: mai multi vizitatori retargetati = mai multi potentiali clienti = mai multe comenzi.
  • Mai multe contactari (daca ai o firma de servicii). Aducem vizitatori care deja au aratat interes fata de tine. De aici e doar un pas ca acestia sa se transforme in clienti.
  • Creste eficienta celorlalte metode de marketing online. Interactiunea repetata a vizitatorilor prin remarketing cu brand-ul este un factor important in procesul de cumparare.
  • Scad costurile de promovare. Vizitatorii retargetati iti recunosc brandul si raspund mai bine la anunturi, fiind mai predispusi sa intre pe site. De aici rezulta clickuri si rezultate mai ieftine.
  • Avantaj in fata concurentei. Acesti vizitatori iti cunosc deja brandul. Interactionand in mod repetat cu ei, brandul tau devine mai familiar decat unul concurent, iar sansele ca ei sa te aleaga pe tine cresc.
  • Dezvoltarea brand-ului. E posibil ca unii vizitatori sa te uite dupa prima lor vizita. Remarketingul insa se asigura ca acestia te vor tine minte si te vor lua in considerare atunci cand vor avea nevoie de servicii sau produse ca ale tale. Notorietarea brandului va creste si ea.
  • Rezultate rapide, cu impact imediat. Fie ca folosim campanii de remarketing pe Facebook Ads sau Google Ads, rezultatele se pot vedea de la primele clickuri.
Facebook Ads este platforma de promovare platita pe Facebook prin care creezi anunturi, pe care apoi le afisezi unei audiente bine definite. Cu un buget minim de cativa lei pe zi, poti sa ajungi la peste 1000 de utilizatori Facebook, cu un anumit scop: sa-ti cresti notorietatea, numarul de lead-uri sau vanzarile pe site. Tu hotarasti cand, cui si cu ce buget.
Vrei sa iti crestem traficul, clientii si vanzarile prin remarketing?
Contacteaza-ne pentru o discutie

Brandul tau ajunge la cei care deja te cunosc, oriunde s-ar afla in mediul online

Cei care au fost deja pe site-ul tau sunt de 4 ori mai predispusi sa cumpere de la tine decat cei care te viziteaza pentru prima data.

Cum se poate face?

Campaniile de remarketing se pot face:
  • cu platformele Google Ads, Facebook, LinkedIn, Twitter etc.
  • pentru diferite dispozitive: calculatoare, telefoane sau tablete
  • cu anunturi de tip text, imagine sau video

Cum functioneaza remarketingul?

De fiecare data cand un utilizator vine pe site-ul tau, un cookie ii inregistreaza sesiunea. Mai tarziu, cand utilizatorul va vizita diferite site-uri, cookie-ul iti va permite sa ii afisezi anunturi din campania ta de remarketing. In acest fel, te asiguri ca anunturile tale nu vor ajunge decat la persoanele care ti-au vizitat site-ul.
Vrei sa ajungi la cei care deja te cunosc si sa ii transformi in clienti?
Cere-ne o oferta

Te putem ajuta sa ai mai multi clienti si vanzari mai mari

Putem combina remarketing cu alte tehnici de promovare online, pentru ca rezultatele tale sa-si atinga potentialul maxim, iar tu sa nu fii nevoit sa lucrezi cu mai multe firme simultan.

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne