EN

Testimoniale

Afla ce spun clientii despre noi

Iata cateva opinii legate de colaborarea cu Netlogiq, unele luate direct din emailurile venite de la clientii nostri, altele cerute special pentru a ne mandri cu ele :).

“Nici nu mai stiu de cati ani colaboram, de multi ani oricum. O echipa creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza, care ofera servicii complete, si mai ales foarte “responsive” la orice propunere, intrebare, problema. Site-ul nostru este cel mai bun site din domeniul in care activam si ne face mandri, dar mai mult decat atat, ne aduce rezultate, se vede in vanzari.”
Anamaria Vaduva
Director general la Cellulem Block
"Vreau sa va multumesc frumos ptr realizarea proiectului. Suntem profund recunoscatori din toate punctele de vedere. Increderea, seriozitatea si profesionalismul sunt si atuurile d-voastra si ale colegilor d-voastra. Va multumim frumos inca odata ptr sprijin."
Edith Fejér
Tractare.ro
“Just to say thanks for our lovely new site, we love it! You guys have been very responsive and great throughout which is a big help.”
Alicia Lai
BOURGEOIS BOHEME London
“I can’t thank you enough, thank you for all your help, you are a very loyal development agency, and a good one.”
Bruce Slater
BunkersHill.co.uk
“Din lunga lista de oameni cu care am colaborat in materie de imagine si web, voi sunteti printre putinii pe care ii putem recomanda si altora.”
Loredana Odobescu
Director Executiv la Loredo Focsani
“Kingdom Coffee engaged Netlogiq in 2013 to help with redesigning our website. The team at Netlogiq talked us through our options and we settled on the Magento platform for our site, enabling us to provide our first ever online shopping experience. We have been delighted with Netlogiq who were supportive, innovative and efficient. Adrian and the team provided a first class website that has generated business far in excess of what we could have hoped for. We would not hesitate to recommend Netlogiq.”
Darren Rayner
Director General la Kingdom Coffee Ltd
“I was very happy to work with Netlogiq when we needed excellent support for our web sites. Unfailing cheerful, fast helpful responses and innovative solutions make Netlogiq a company I would be happy to recommend.”
Frances Moss
Hot Tub Barn Ltd
“We worked with Netlogiq on a very complex Wordpress project which turns out to be an exceptional website for our company. The agency helped us with great development ideas and out-of-the-box solutions for our unexpected challenges. We appreciated their professionalism, commitment and dedication!”
Alexandru Radavoi
Marketing Operations Manager la Evalueserve
“Salut Alex, … vreau sa-ti spun si tie ca exportul arata super si ca nu am mai primit asa un rezultat profi din partea niciunei firme cu care am lucrat :)…”
Andreea Cojocari
Epinvest, Cluj-Napoca
“Servus Adina, Gasesti mai jos parerea mea – evident ca sincera. Sunteti unii dintre cele mai profesionisti parteneri cu care am avut prilejul sa colaborez in decursul anilor, asa ca nu e nevoie de nici un fel de exagerare. Pornind de la ideea (dovedita) ca majoritatea celor care folosesc motoare de cautare se rezuma sa consulte prima pagina afisata, acum un an si un pic ne-am propus ca site-ul nostru sa apara pe prima pagina de rezultate Google in cazul cat mai multor expresii cheie. Rezultatul? Cu ajutorul echipei de la Netlogiq care se ocupa de SEO, “ne vedem” pe primele pozitii pentru toate expresiile importante. Ceea ce e o “super treaba”, zicem noi.”
Manuela Iliesiu
Uniconf SA
“Draga Diana, multumesc frumos pentru tot ceea ce ati facut, a mers snur din punctul meu de vedere, asa ca ma bucur ca am ales colaborarea cu voi :).”
Ana Enache
CENPO (Centrul pentru Politici Publice)
“Draga Diana, O opinie despre Netlogiq? Sunteti o echipa exemplara pentru domeniul prestari servicii. Inteleg de ce agentii economici care au realizat cu voi un produs web se intorc si pentru alte proiecte la colaborarea cu echipa Netlogiq. Aveti 2 mari atu-uri: cu referire la produs – sunteti creativi, moderni, in pas cu dezvoltarea domeniului in care activati si stiti sa faceti lucrul bine pana la capat. Un alt mare atu al echipei Netlogiq este faptul ca aveti o cultura institutionala de admirat, care se reflecta foarte bine in relatia cu clientul. Punctualitate, corectitudine, angajament, responsabilitate si… niciodata nu ezitati sa faceti un pas in plus, chiar dincolo de prevederile contractului, doar ca obiectivul sa fie atins. Cu mult respect, inainte de toate, si atasament.”
Natalia Dinu si echipa REPEMOL
REPEMOL Chisinau
“Inainte de a trage o concluzie finala despre reusita acestui proiect, am asteptat reactiile colegilor si sefilor mei. Reactia generala a fost foarte buna in legatura cu site-ul, acesta situandu-se peste asteptarile majoritatii. Directorul general, a fost foarte surprinsa si multumita de site. Personal sunt foarte multumita de colaborarea cu Netlogiq in special datorita seriozitatii si profesionalismului de care ati dat dovada. Va recomand cu maxima incredere in toate discutiile pe care le am cu persoane interesate de domeniul dumneavoastra.”
Andreea Gidea
Director Marketing la Augment SRL, Bucuresti
“Pentru Netlogiq, administratorul site-ului nostru, si pentru doamna Diana Ilovan personal, nu avem decat cuvinte la superlativ, cu atat mai mult cu cat nu ne cunoastem decat prin intermediul telefonului si al e-mail-ului. Ne asculta si duce apoi la indeplinire, ori de cate ori avem nevoie, ideile noastre atat din punct de vedere creativ-estetic dar si obligatiile de informare pe care le avem ca si societate, din punct de vedere tehnic cat si al respectarii unor termene legale fixe. Le multumim pentru intelegere si profesionalism! Avem mare incredere ca pe masura ce proiectul de modernizare al magazinului nostru se va concretiza, si site-ul nostru va fi refacut si prin grija Netlogiq, va reflecta noua personalitate a Centrului Comercial Maramuresul intr-un mod unic, inovator.”
Mihaela Moldovan
Director General la Magazin Universal Maramures SA, Baia Mare
“Apreciem mult ajutorul pe care ni l-ati dat pentru organizarea informatiilor din site, astfel incat acesta sa fie foarte clar si de ajutor pentru cei interesati care doresc sa stie mai multe despre noi, Surorile Baziliene din Romania. Suntem foarte incantate de site si de sistemul de administrare foarte usor de utilizat prin care noi putem sa punem orice informatii noi in site fara sa depindem de dumneavoastra si fara sa stricam site-ul :-). Suntem foarte multumite de rezultat, apreciem munca depusa precum si colaborarea de care ne-am bucurat pe parcursul zilelor de munca. Sperand intr-o buna colaborare si pentru viitor, va multumim si vom recomanda si altora.”
Maica Valentina
Superioara Provinciala la Surorile Baziliene din Romania
“Referitor la contractul de prestari servicii pentru realizarea portalului web www.adrcentru.ro, colaborarea cu firma Netlogiq a fost excelenta, iar parteneriatul cu aceasta societate il preconizam ca fiind unul de lunga durata. Avand in vedere buna colaborare pentru realizarea site-ului am hotarat continuarea parteneriatului pentru inca 2 proiecte: realizarea unui nou site web si realizarea unui material de prezentare si promovare a Regiunii Centru. Ca mod de lucru suntem foarte multumiti de serviciile prestate mai ales in ceea ce priveste independenta care a rezultat in gestionarea site-ului avand posibilitati multiple de personalizare ale acestuia, fara a mai fi nevoie de a apela la serviciile unor firme de specialitate. Din punct de vedere al relatiei client – serviciul suport, orice nelamurire sau problema tehnica aparuta a fost rezolvata cu promptitudine.”
Simion Cretu
Director General la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru
“Parteneriatul cu firma Netlogiq Web Design Cluj dureaza de cinci ani, timp in care am lucrat impreuna la mai multe proiecte de e-business in turism. Comunicarea cu echipa Netlogiq a fost foarte buna, tinand cont de distanta care ne desparte. Au fost receptivi la cerintele si exigentele noastre, oferind solutii bune de implementare a proiectelor. Echipa Netlogiq Web Design Cluj ne-a pus la dispozitie tot timpul rezultate intermediare, pentru a putea urmari indeaproape evolutia proiectelor. Suntem foarte multumiti de rezultatele parteneriatului nostru.”
Fabrice S.
G.M.S SARL
“Netlogiq SRL e partenerul nostru IT de cativa ani. In tot acest timp echipa Netlogiq a proiectat si a actualizat siteul nostru de web, a instalat si a intretinut sistemul nostru de comunicatii. Suntem foarte multumiti de colaborarea noastra. Atitudinea firmei Netlogiq, orientata in favoarea clientului, este de admirat. Ne-au oferit solutii viabile in proiectarea si mentinerea unui site web usor de utilizat si au dat dovada de multa flexibilitate, punctualitate si receptivitate la nevoile noastre. Vom continua cu siguranta colaborarea noastra.”
Sotirios Notaris
Director la CasaRom Group - Romania
“Colaboram cu voi de ceva ani (2008 ?) ,deci asta inseamna ca am fost multumiti pana acum Apreciez ca, dupa infiintarea site-ului, am cu cine discuta si rezolva micile probleme sau modificari aparute pe parcurs. Apreciez si ca sunteti o echipa completa si pot apela la voi pentru o gama larga de servicii: de creare, intretinere si promovare a site-ului.”
Marius Popa
Director la Mafcom - Scule si echipamente