Facebook Ads

Clientii tai potentiali sunt pe Facebook.
Statisticile o dovedesc.

Putem ajunge la clientii tai potentiali prin targetare foarte precisa

Facebook este in acest moment un canal de promovare imens, un loc in care sunt 95% dintre utilizatorii de internet din Romania.

 • In Romania sunt 10 milioane de utilizatori Facebook. Deci cam oricine are acces la internet. Buna parte dintre acestia sunt clienti potentiali pentru tine sau influentatori pentru clientii tai. Nu ii poti ignora.
 • Selectezi cui se afiseaza reclamele. Ii putem targeta in functie de oras, sex, varsta, interese si chiar comportament online. Intrucat Facebook stie atat de multe despre fiecare din utilizatorii tai, aceste informatii fac Facebook Ads unul dintre cele mai precise canale de advertising din punct de vedere al targetarii.
Facebook Ads este platforma de promovare platita pe Facebook prin care creezi anunturi, pe care apoi le afisezi unei audiente bine definite. Cu un buget minim de cativa lei pe zi, poti sa ajungi la peste 1000 de utilizatori Facebook, cu un anumit scop: sa-ti cresti notorietatea, numarul de lead-uri sau vanzarile pe site. Tu hotarasti cand, cui si cu ce buget.  
Vrei sa iti crestem traficul, clientii si vanzarile?
Contacteaza-ne pentru o discutie

Cu Facebook Ads iti atingi obiective importante pentru businessul tau

 • Cresti vanzarile. Promovarea prin Facebook este una dintre metodele prin care iti poti atrage clienti si cumparatori directi pentru produsele si serviciile tale.
 • Iti faci brandul mai vizibil. Utilizatorii Facebook iti vor vedea reclamele, mai ales daca le facem interesante.
 • Iti cresti baza de adrese de email. Poti atrage clienti potentiali pe site pentru a se abona la comunicarile tale prin email.
 • Cu Facebook Ads iti poti atrage candidati la posturile vacante. Majoritatea tinerilor, atat din mediul urban cat si din cel rural, folosesc Facebook. Unii dintre ei sunt viitori angajati buni pentru tine.
 • Readuci vizitatori pe site (prin Remarketing). Putem targeta cu reclama persoane care au fost la tine pe site, astfel incat sa fie expusi din nou (dar cu masura) brandului, produselor si serviciilor tale.

Pregatiti pentru campanii Facebook Ads cu rezultate care conteaza pentru tine

Lucram cu Facebook Ads din momentul in care acest canal a fost pus in functiune, si putem face intern tot ce este nevoie pentru ca aceste campanii sa fie rentabile.

 • Specialisti experimentati. Lucram cu Facebook Ads in fiecare zi, in campanii simple si complexe, pentru diverse domenii.
 • Conceptie si design de mesaje pentru reclame. Mesajele si designul bannerelor sunt concepute de echipa interna, astfel incat sa fie subordonate obiectivelor de business si identitatii de brand.
 • Programare. Acolo unde e nevoie, echipa noastra de programatori concepe si implementeaza aplicatii sau functionalitati.
 • Ne ajutam clientii sa obtina venituri mai mari, astfel incat sa continue sa lucreze cu noi pe termen lung.

Te putem ajuta sa ai mai multi clienti si vanzari mai mari

Putem combina Facebook Ads cu alte tehnici de promovare online, astfel incat sa obtii rezultate mai bune cu o investitie accesibila.

Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne