EN

MAGENTO PWA

Magento PWA este nivelul
urmator in ecommerce

Magento PWA inseamna un magazin online 4 in 1

 • Magazin online super-rapid pe Magento 2. Magazinele online construite cu tehnologia PWA sunt mult mai rapide decat cele clasice. Trecerea de la o pagina la alta se face de multe ori instantaneu sau aproape instantaneu.
 • Magazin online mobile-first. Magazinele online cu tehnologie PWA sunt proiectate cu o abordare “mobile-first”, in care este data prioritate mai mare utilizarii mai usoare pe telefoane mobile.
 • Instalabil ca aplicatie pe telefoane Android. La deschiderea site-ului in browser, apare un buton care permite instalarea imediata a magazinului online ca o aplicatie pe telefonul utilizatorului. Nu este nevoie de listarea prealabila a aplicatiei in Play Store
 • Instalabil ca aplicatie pe telefoane iPhone si iPad. In mod destul de asemanator cu Android, site-ul poate fi adaugat ca aplicatie instalata pe iPhone.

Iute ca gandul, tare ca vantul

Magazinul online bazat pe tehnologii PWA se incarca aproape instantaneu.

Platforma PWA a fost facuta pentru viteza mult mai mare, folosind tehnologii de accelerare cum ar fi:

 • React.JS pentru construire progresiva a paginii. Spre diferenta de tehnologiile clasice, in care pagina este construita integral la server inainte de a fi trimisa spre utilizator, la PWA pagina este construita pas cu pas in browser, pe masura ce utilizatorul face scroll in pagina. Utilizatorii nu trebuie sa astepte, totul este instant.
 • Redis si Varnish pentru query caching pentru viteza de 10x mai mare. Mare parte dintre datele aduse de la server sunt aduse dintr-un cache in care au fost stocate in prealabil. Nu mai este nevoie de interogarea bazei de date, activitate care de obicei solicita mult serverul si introduce lentoare.
 • ElasticSearch pentru cautare mult mai rapida in magazine online cu zeci de mii sau sute de mii de produse. ElasticSearch permite in acelasi timp si reglarea mai buna a relevantei rezultatelor.
 • Lazy Loading – imaginile se incarca doar atunci cand este nevoie de ele, progresiv.
 • Imagini WebP. Imaginile folosite in site sunt in format WebP, un tip de imagine care este cu 50-80% mai mic decat clasicele JPEG si PNG.

Aplicatii mobile incluse

Magazinul online PWA poate fi:

 • instalabil ca aplicatie pe telefoane Android si iPhone, prin simplul click pe un buton din site. Nu este nevoie de incarcarea de versiuni de aplicatii in Android Play Store sau in Apple App Store. Dupa instalare, pe ecranul telefonului apare un icon cu care aplicatia poate fi deschisa rapid, printr-un simplu click.
 • Optional, impachetat ca aplicatii native si incarcat in Play Store si App Store, pentru a fi instalat de acolo, ca orice aplicatie nativa Android sau iPhone.

Magazinul online este si aplicatia mobila, in acelasi timp, astfel ca:

 • Costurile initiale sunt mult mai mici decat atunci cand se face dezvoltarea de aplicatii native pentru Android si iPhone.
 • Costurile ulterioare de dezvoltare sunt mult mai mici, pentru ca este o singura aplicatie (magazinul online) care tine loc si de aplicatii mobile instalate. Nu trebuie ca de fiecare data cand implementezi o functionalitate in magazinul online sa o implementezi si in fiecare dintre aplicatiile mobile.
 • Aplicatiile se actualizeaza automat de fiecare data cand e modificata functionalitatea magazinului online.

E tot Magento, dar muuuult mai rapid

Magazinul online are in spate intreaga putere si flexibilitate a Magento 2. Pe aceasta sunt adaugate tehnologiile PWA, care fac ca paginile sa se incarce aproape instantaneu.

Optimizata pentru orice

Mobile
Viteza
Conversie
SEO
GDPR
Securitate
Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne