Blog

Evenimente

GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce & Digital Marketing | Eveniment Hibrid
În calitate de parteneri ai GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce & Digital Marketing, vă aducem vești bune și un discount special pentru membrii comunității Netlogiq care doresc să participe la eveniment.
Mai multe detalii ›
Începe competiția magazinelor online bine făcute
Crezi că site-ul tău este pregătit să urce pe scena Galei Premiilor eCommerce sau pur și simplu vrei să vezi care sunt aspectele unde excelează și unde mai ai de adus îmbunătățiri? Este important să știi cum te situezi în piață și să știi care sunt bunele practici în industria ta.
Mai multe detalii ›
Netlogiq te invita la Competitia magazinelor online GPeC & GPeC SUMMIT cu discount-uri speciale
Luna aceasta venim cu vesti exceptionale pentru magazinele online si pentru toti cei implicati in E-Commerce si Marketing Online, precum si cu discount-uri speciale la evenimentele GPeC la care Netlogiq este partener.
Mai multe detalii ›
Ultimele zile de pret redus la GPeC Trainings
GPeC Trainings revine la Cluj in perioada 17-19 Octombrie cu o serie de cursuri intensive de E-Commerce si Marketing Online. Cursurile sunt special create pentru a veni in ajutorul pasionatilor de digital marketing sau celor care planuiesc sa isi deschida o afacere in mediul virtual.
Mai multe detalii ›
Chatbots si Artificial Intelligence la TeComm 2018
Cea mai asteptata conferinta de eCommerce se intoarce la Cluj toamna aceasta. Aici vorbim, bineinteles, despre TeComm, eveniment dedicat exclusiv industriei si comunitatii eCommerce.
Mai multe detalii ›
TeamNetlogiq: Cum a fost la WordCamp Belgrad 2018
WordCamp Europe este conferinta etalon a tuturor impatimitilor de WordPress din Europa si nu numai. Marketeri, developeri, freelanceri, antreprenori, bloggeri sau simpli curiosi, toti si-au gasit locul in cadrul conferintei, gasind un talk care sa-i entuziasmeze si de unde sa preia idei pe care ar putea sa le implementeze.
Mai multe detalii ›
Evenimentele eCommerce din Romania ale anului 2018
Daca te numeri printre proprietarii magazinelor online sau printre profesionistii in eCommerce si vrei sa fii la curent cu tehnologiile aparute si cu tehnicile noi de vanzare, nu poti sa ratezi evenimentele anului 2018.
Mai multe detalii ›
Tim Ash, expert in digital marketing, vine in premiera la TeCOMM Bucuresti intre 7-8 Martie
Declarat de Forbes ca fiind in top 10 experti in marketing online, Tim Ash vine in premiera la TeCOMM Bucuresti, evenimentul premium de comert electronic care va avea loc pe 7-8 martie. TeCOMM uneste anual peste 350 de speakeri si peste 2500 de proprietari ai magazinelor online si profesionisti in eCommerce.
Mai multe detalii ›
TeCOMM: Eveniment dedicat profesionistilor din domeniul eCommerce
Unul dintre cele mai mari evenimente de eCommerce din Romania va avea loc in perioada 24-25 octombrie la Cluj. TeCOMM, conferinta dedicata exclusiv proprietarilor de magazine online si cunoscatorilor de eCommerce, va avea ca tematica Haute Couture your eCommerce Business.
Mai multe detalii ›
Invata e-commerce si marketing online la GPeC Trainings in Cluj
In perioada 18 - 20 octombrie la Cluj se va desfasura prima editie "GPeC Trainings", o serie de cursuri intensive, avand ca subiecte centrale e-commerce-ul si marketingul online. Pe parcursul celor 3 zile, cursantii vor putea invata ce inseamna sa ai succes in e-commerce si cum sa isi dezvolte magazinele online.
Mai multe detalii ›
Esti gata sa incepem?
Contacteaza-ne pentru o discutie initiala
Contacteaza-ne